Miként és hogyan fogyasztva jó a vodka?
első vagyok
hamarabb hat, és pl ha valami gyümölcsmentes szénsavas gyümölcslével iszod, pl lift, akkor még undorító vodkaíze sincs. persze attól függ mi a célod. részegséghez ezt ajánlom, bár nyilván nem túl elegáns megoldás..
Jó lesz az köszi! Mert egyszer sima narancslevestől hányingerem lett. Meg ha szénsavas gyorsabban is szívódik fel, kevésbé vodka ízű, mint írod és ráadásul néha büfögtet ugye a szénsav egy kicsit és akkor legalább jobb a gyomornak nem lesz hányingerem meg hasfájás szerűségek!
Szóval köszi, úgy lesz! :)
folyamatosan enni ivás közben (ami egy otthoni bulin nem nehéz)
a vodka narancsot én se bírom
almalével
és ami a legfontosabb: jég hidegen
egy feles vodka, egy korty almalé
tisztán, szobahőmérsékleten.
egy orosz barátom 'tanította' amikor még iskolás koromban náluk voltam nyáriszünetben.
a szobahőmérséklet náluk elég hideg. állandóan 17-18°C volt. mindig fáztam, és csavartam föl a fűtést, ők meg csavarták le :D
szobahőmérsékleten kijön az íze.
mert az hülyeség, hogy nincs íze. nincs intenzív íze mint pl. egy pálinkának, de van egyfajta karaktere. kóstolj meg egy pár vodkát egymás után, úgy hogy közben öblögetsz vízzel, és érezni fogod a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!