Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha megiszok 1 üveg vodkát...

Ha megiszok 1 üveg vodkát (7deci) egyhuzamra akkor be fogok állni mint a gerely?

Figyelt kérdés
ritkán iszom alkoholt akkoris inkább csak néhány sört.
2011. nov. 18. 18:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
57%
Én ittam már meg liter számra töményt. Nem éri meg, az első 15, max 20 perc jó, utána csak a vodka ízét fogod a szádban érezni, jön fel minden, és hánysz meg fetrengesz. Ha jól kihánytad magad meg úgy elgyengül hogy eldőlsz mint egy rongybaba, pedig elég edzett vagyok ám én is.
2011. nov. 19. 12:18
 22/27 mustafa33 ***** válasza:
Várd meg míg legalább 12 éves leszel.
2011. nov. 20. 01:47
 23/27 anonim ***** válasza:
be fogsz állni a kriptába
2011. nov. 22. 01:17
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát húzóra nem hiszem, hogy meg fogod tudni inni...

Amúgy ha sikerül akkor valószínűleg alkoholmérgezést kapsz.

ha ritkán iszol, akkor rossz vége lesz...

2011. nov. 22. 07:57
 25/27 anonim ***** válasza:

"kórház pedig küldené a lakcímedre a számlát a detoxikálásról. (mivel az elméletileg térítésköteles szolgáltatás) "

az első mindenkinek ingyenes

2011. nov. 22. 07:58
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"sokan szokták mondani "egyszer mindent ki kell próbálni"

"

ezt azért talán mégsem.

Én fiatalabb koromban egyszer megittam 5 deci vodkát húzóra, úgy, hogy nem hánytam ki.

Kb. 2 percig tudtam járni, aztán összeestem, pedig eléggé jól bírom a töményet. Majdnem detox lett belőle, azért csak majdnem, mert inkább kihánytam az egészet, miután magamhoz térítettek. 1 napig sz@rul voltam utána.

Mai ésszel már nem csinálnám meg.

2011. nov. 22. 08:00
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

ezt a hülyeséget rohadt gyorsan felejtsd el!

szerintem a 3. 4. deci után jönne vissza az egész.

de ha le is menne biztos, hogy detoxikálóban kötnél ki.

ha meg nem halnál.

7 deci az 14 feles. egy iszogatás alkalmával nem iszok meg ennyit(pedig öreg róka vagyok) nemhogy egyszerre.

ne menősködj, ne hősködj mert ennyi ital egy húzásra nagyon sok, még annak is aki iszik, nemhogy annak aki nem iszik.

2011. dec. 31. 02:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!