Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Ha megiszok 1 üveg vodkát...

Ha megiszok 1 üveg vodkát (7deci) egyhuzamra akkor be fogok állni mint a gerely?

Figyelt kérdés
ritkán iszom alkoholt akkoris inkább csak néhány sört.
2011. nov. 18. 18:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%

1. jó vodkát igyál ne ilyen kommersz fosokat, mert olyan másnapod lesz, hogy inkább a halálodat kívánod.

2. Egyszerre úgyse fog lemenni, ha csak nem tudod kiakasztani magad. Úgy is elfogy, ha narancslével vagy rostos kajszival iszod. Így is, úgy is mocskosul be fogsz rúgni.

3. Ne keverj, mert akkor tuti hányni fogsz.

2011. nov. 18. 19:14
 12/27 A kérdező kommentje:
így van.ezért TI tanultok majd az én káromon^^
2011. nov. 18. 19:14
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
hát nem tom gyerek, de remélem kipróbálod, aztán majdnem belehalsz, és megtanulod egy életre hogy az élet nem játék, és hogy mekkora hülye vagy hogy egy fogadás miatt keverted agad ekkora ganéba. és remélem egy életre elmegy a kedved az ivástól
2011. nov. 18. 19:15
 14/27 atilis ***** válasza:
Én megittam egy üveg kólát és ugyanezeket a tüneteket mutattam.
2011. nov. 18. 19:32
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=WPNftGZ5Rms

Na ezt kerestem. 1 üveg vodkát megiszik a ruszki kollégád, kb. 50 perc múlva összehányja magát, esik-kel, illetve inkább csak esik. Pedig nem néz ki edzetlen gyereknek.

2011. nov. 18. 20:00
 16/27 anonim ***** válasza:
8%
átlagos 13 éves vagyok, csak érettebb a koromnál :PP
2011. nov. 18. 20:31
 17/27 anonim ***** válasza:
94%
erre szokták mondani hogy aki hülye haljon meg :) és mennyire igaz.
2011. nov. 18. 21:12
 18/27 anonim ***** válasza:
90%

Jó buli lesz! Olyan 30% esélyt adok rá, hogy összeszedsz egy f.asza hasnyálmirigy gyulladást, amibe akár már "kórházba szállítás közben" (ahogy mondani szokás:)) jól bele is halhatsz!

De nyugi, azért a 70 mégis több, mint a 30, szóval igyad nyugodtan! :)

2011. nov. 18. 21:27
 19/27 Phoney ***** válasza:
Berúgásnak nem nevezném (kivéve az első fél órát), de a behabzós-földönfetrengős részen jót röhögnek majd a haverok, persze csak ha idejében hívnak mentőt.
2011. nov. 19. 01:55
 20/27 anonim ***** válasza:

Gratulálok ha így akarsz nagyobbnak tűnni , de hidd el, ettől csak a maradék agysejted pusztul el! De csak nyugodtan, nem tudom miért hiszitek hogy ettől nagy gyerekek lesztek....

Egy helybéli kis sz.ros 14 éves gyerek megivott egy üveg Hubertust egy húzóra és majdnem belehalt, pedig hozzászokott az alkoholhoz!

2011. nov. 19. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!