A férfiak többsége nem szereti az izesitetteket. Apudnak olyat vegyél, amit szokott inni, mert neki valószinüleg az izlik - ami másnak jó, az nem biztos, hogy neki is tetszik.
2011. nov. 16. 21:21
2/13 anonim válasza:
Guiness sör a legjobb kb. 700Ft de megéri az árát :P
2011. nov. 16. 21:28
3/13 anonim válasza:
Pedig, szerintem az Arany Ászok 5X jobb, mint pl. a Steffl is 140 Ft, de sztem tök jó
2011. nov. 16. 21:39
4/13 anonim válasza:
Az arany Ászok 5X jobb a Soproninál
2011. nov. 16. 21:41
5/13 anonim válasza:
Szerintem ebben az esetben olyat vegyél, amit biztos szeret apukád, pl Sopronit, de szerintem jó magyar sör a Dreher, illetve német sörök közül a Gössert kedveli az "apuka-korosztály". Pilsnerek közül a Plsner Urquellt ajánlom, nem túl drága, de mindenki szereti. Szerintem sem kellene az ízesítettekkel kísérletezni meccs mellé;)
2011. nov. 17. 10:53
6/13 anonim válasza:
aranyászok!!!
ízesítettet FÉRFINAK NE vegyél... majd esetleg a bnődnek. :D
2011. nov. 17. 19:53
7/13 anonim válasza:
Az arany ászok tényleg nagyon jó. csak ne másfél literes kiszerelésben vegyed, mert a műnyagaosnak szerintem eléggé vacak az íze. De Heinekent is vehetsz,az se rossz szerintem.
2011. nov. 17. 21:52
8/13 anonim válasza:
nincs olyan hogy legjobb sör. van kannás sör, munkás sör, átlag sör, licenszelt (általában szar/szarabb) sör, import sör, jó sör. stb.
nyilván az ászokat nem lehet egy lapon említeni a belga sörökkel. mindenki más söröket szeret.
van pl krusovice cseh 400ér, van duwel belga 800ér 3 deci meg hasonlók. ami "jó" sör (szubjektíven) a pilsner urquell a holsten a staropramen a tuborg, soproni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!