Amikor ti részegek vagytok akkor mit szoktatok csinálni? :D
Egyszer úgyis mindenkinek át kell esnie a részegségen. Nem kell ez a kamuszöveg a sok álszenttől, ha valaki 1x bepiál, nem lesz semmi baja, ez a felnőtté válás velejárója :)).
Amúgy, én például szédelgek, kicsit lassú a reakciókészségem, és eltűnnek a gátlásaim. Simán ismerkedek másokkal, könnyedén leszólítom őket. A mozgásom egy kicsit/nagyon érdekes lesz, lefelé a dombon futás inkább..esés :D. A pia mértékétől függ. Teljesen öntudatlan még nem voltam, másnapos ellenben kőkeményen.
Remélem, nem kapok oltásokat, mekkora egy szánalmas "tipikus mai fiatal" vagyok. :)
17/F
Vigyorgok állandóan, mint a tejbetök. :D Minden apróságon röhögök, igazat mondok, beszélek a lehető legértelmetlenebb dolgokról, marhaságokat csinálok, nem tudok normálisan járni. :D Asszem ennyi.
14/L
már nem szoktam lerészegedni, de tinikoromban volt fallefejelés, esés-kelés, hazateleportálás, hányásban ébredés...
mostanában csak becsípek, kitáncolom, beszélgetek, mosolygok, ilyesmi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!