Hogyan lehet whiskyt csinálni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 13:04
1/1 Phoney válasza:
A gabonacefre keményítőtartalmát malátával kell elcukrosítani, aztán erjedés után brandy-módszerrel lefőzni és legalább 3 évig tölgyfahordóban érlelni.
Ja, és Magyarországon házilag whiskyt főzni tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!