Legolcsóbb szlovák sörök?
Figyelt kérdés
Sorold fel ha tudod , hogy melyek azok a szlovák sörök amelyek a leg olcsóbbak.2011. okt. 19. 22:27
11/15 anonim válasza:
olcsó mondjuk a Smadny Mnich, szar de még mindig jobb mint a legjobb magyar sör.. Zlaty Bazant 12% os váltotaza finom, valamint a Steiger, főleg a barna(0,51€) ami viszi a pálmát. Šariš barna is nagyon ízletes sör, viszont a világos változata nem ér sokat.
12/15 anonim válasza:
Ha Szlovákiában vásárolni akarsz akkor:
Barnát: Saris
Világosban amit nagyon favorizálok meg meg is jegyeztem a nevét az az aranyfácán.
Magyarországon te ezeket nem kapod meg.
Emlékszem még tavaly előtti nyáron mentem haza edzésről, lementem sétálni a nagykörútra (32-esek tere felé) kivan rakva nagyba, hogy aranyfácán kapható!!!
500 forint, mondom igyunk egyet megérdemlem, iszom és várom, hogy jöjjön a szesznek az az erős íze, erre bmeg csak ennyi? megkérdezem hány%-os erre mondja, hogy 4.
Na mondom anyátokat vizezzétek fel, az eredeti az 12%-os :D
13/15 anonim válasza:
Előttem felszólaló, igazad van, Saris barna valóban nagyon finom. De ha jársz Szlovákiában kóstold meg a Seiger barnát, még a Sarist is veri. Fácánt nem lehet összehasonlítani amit Magyarországon és Szlovákiában adnak és a 12% os Zlaty Bazant 5% alkoholt tartalmaz. (10% os pedig 4,4et)
15/15 anonim válasza:
Szerintem a Saris barna a legjobb sör Szlovákiában (mármint a mainstream kategóriában, mert gondolom ott is vannak házi főzdék, amik között gondolom vannak finomabbak, csak drágábbak is, te meg az olcsót kérdezted), na szóval a Saris barnát egy időben ládaszámra hordtuk haza Párkányból :) Sajnos még mindig nem kapható nálunk, én viszont már messzebb lakom a szlovák határtól, így régóta nem jutottam hozzá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!