Legolcsóbb szlovák sörök?
Kozel. Olcsó, de legalább sz*r. (Velké Popovice focicsapata nem híres, de a kecskesöre igen. Pedig ezzel az erővel a focicsapat is lehetne az.)
Ó, bakker, most látom, epic fail. Ez egy cseh sör, nem szlovák. De ha már megírtam...
Pandúr, Pozsonyi de mit akarsz vele? Valamikor régen sörrel fládereztek az asztalosok, de ezzel azt sem lehet, mert valami porból csinálják.
Előző, a Kozellel nem lőtél nagyon mellé, mert eredetileg Velké Popovicei azaz Morva. Szerintem az eredeti nagyon jó sör volt, volt egy jellegzetes kenyér illata. Újabban az üvegest Szlovákiában gyártják Nagysároson (Veľký Šaris) és teljesen jellegtelen lett mint a többi uniformizált eurosör vagy nem is európai mert ha jól tudom Délafrikai cég Heineken. Ezeket demineralizált vízből csinálják ami elveszi jellemzőit. Még úgy ahogy iható a dobozos Kozel amit Budapesten csinálnak. A műanyagpalackos (Šarisi) az meg olyan mint a kannás francia pezsgő. Másik szar szlovák sör a Corgoň. A Steiger (Vihnyei) nem drága de jó (viszont nem globalizált). A Topvar (Tapolcsányi) olcsó, valaha jó volt, de ma már az is unisör.
ha már sört iszol, vegyél valami jót inkább. a szlovák fácán - zlaty bazant nemtudom milyen, de amit itthonkapni, arról a tájékozatlanok kedvéért megjegyzem, hogy rá van írva, hogy gyártja a heineken hungária. a licenszelt sörök nagyon kátrányok. ezért van midnen országban ugyanolyan íze a pilsnernek mert azt csak plizen ben gyártják. a gösser van itt is meg ausztriában is, az ottani rommá veri a hazait. a bőcsi szennyvíztisztítóban gyártott beck's, spaten és löwenbrau, (gyanítom a stella artois is..) köszönő viszonyban sincs, az eredeti márkával. ugyan ez a téma az amstel(sopron), a HB, kozel (kőbánya). pl a német holsten és a dán tuborg és calsberg is horvátországban készül...
az amcsi import miller meg olaszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!