Aki otthonosan mozog a borászatban segítene?
Figyelt kérdés
Én nagyon kezdő vagyok a borok készítésében,és mézbort szeretnék készíteni, és mellé még szeretném ízesíteni is. Az ízesítéssel van problémám. Ugyanis tudom hogy hogyan kell készíteni a mézbort, de ha mondjuk szeretném préselt eper lével ízesíteni, akkor mikor adjam hozzá, már egyből az erjesztés előtt, közbe valamikor vagy utána? Vagy nem is lehet ízesíteni mert valami rossz hatást vált ki? És mondjuk 10 liter borhoz mennyi eperlé kell?2011. okt. 16. 21:10
1/3 mustafa33 válasza:
És mi köze lesz ennek a borhoz?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos választ?????
2011. okt. 20. 16:14
3/3 anonim válasza:
Szerintem erre pontos választ nem fogsz kapni kísérletezz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!