Meg tud romolni a rum?
Figyelt kérdés
Nagytakarításkor megtaláltam a 2 éve eltűntnek hitt több kartonnyi Havana Club rumot a spájzomban, ami egy buli után maradt meg. Fel volt mindegyik bontva anno, viszont hűvös, sötét helyen volt tárolva. A szaga alapján jónak tűnik. Szerintetek fogyasztható még attól függetlenül hogy fel volt bontva? Meg tud romlani a rum?2011. okt. 9. 20:46
1/5 anonim válasza:
Meg tud, de ha le volt zárva, és megfelelően tárolva akkor 2 év alatt nem lesz baja.
2/5 anonim válasza:
szerintem a rum a magas alkoholtartalom miatt örök időkig eláll. Max. elpárolog idővel.
3/5 anonim válasza:
Igen, nagyon sokáig eláll, de azért szerintem egy 200 éves rum már ihatatlan, ha nem megfelelően tárolják.
4/5 Phoney válasza:
A megfelelő tárolás a legtöbb égetett szesznél annyiból áll, hogy rácsavarjuk a kupakot. Ha benne maradt az alkohol, akkor nincs baj. Azt meg a szagán érzed.
5/5 Bigskorpio válasza:
Fogyasztható, de ha tartasz tőle: küldd el nekem! :-))
Szerintem megromlani nem tud, esetleg az aromájából veszít, nem lesz annyira 'rum-szerű'.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!