Hol lehet szerezni erős, de jó ízű pálinkát?
Na, az a helyzet, hogy eddig akárhány "jó" pálinkát ittam, mindegyik külföldi volt. A "jó" alatt azt értem, hogy azért van benne alkohol, mert a 40% egy vodkánál ideális, de egy pálinkánál harcsafing. A másik, hogy legyen íze(vagy ahogy a profik mondják: karakteres). Nem az a jó pálinka, ami után az embernek 5 másodpercig erős hányingere van.
Például az egyik haverom szerzett a szabolcsi rokonától olyan pálinkát, ami teljesen kiadja az alma ízét(remélem nem önt hozzá almalét :S), de az meg nem túl erős, még 50% sincs szerintem.
Különleges alkalmakkor szoktam inni Everclear-t, Abszintot, ezekkel kellene valahogy versenyeztetni a pálinkát.
Leginkább az bánt, hogy elvileg mi vagyunk itt a nagy pálinkás nemzet, de az összes jó pálinkát külföldön ittam, például Belgiumban.
Ha bemegyek egy ukrán szupermarketbe, ott is sokkal nagyobb a választék.
Szóval van olyan bolt/márka, ami kielégítené az igényeimet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!