Ha a kész házipálinkát felhígítom csapvízzel az meg tud romlani?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert a csapvíz magában megposhad ha napokig egy flakonban van.2009. ápr. 25. 19:01
1/4 anonim válasza:
Már válaszoltál is a saját kérdésedre!
egy laboros
2/4 anonim válasza:
Röviden, tömören: Igen!
De miért kellene hígítani?
3/4 anonim válasza:
miért romlana meg???
a pálinkát általában vízzel szokták hígítani, hogy az fogyasztható legyen
igaz lágyított vízzel, de nagy különbség nincs közte
otthon én is szoktam hígítani csapvízzel és nem poshad/romlik meg hidd el
4/4 anonim válasza:
Arról van szó, hogy néha-néha megnézted az üveget bellülről pedig nem kellett volna? Én ismerem a megoldást: egy kis hidegvíz. Még sosem volt belőle baj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!