Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A házi szilva pálinkát hogy...

A házi szilva pálinkát hogy lehet "szelidíteni"?

Figyelt kérdés
Odahaza a sáját tákolt pálinkafőzőjén főzte, 2-szer főzte át, kicsit vad az íze.
2011. szept. 11. 14:48
 1/3 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy a szilva jellegzetes aromája megmaradjon.
2011. szept. 11. 14:50
 2/3 Phoney ***** válasza:
100%

Leginkább rendesen el kell választani az előpárlatot (nem csak a rézelejét), a cefrét pedig úgy kell erjeszteni, hogy ne legyen büdös.


Utólagos javításra itt vannak a lehetőségek:

[link]

2011. szept. 11. 14:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Hitman2000 válasza:
Szerintem várj vele fél évet minimum. Ha viszont nem friss lepárlás miatt nyers akkor passz.
2011. szept. 25. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!