A házi szilva pálinkát hogy lehet "szelidíteni"?
Figyelt kérdés
Odahaza a sáját tákolt pálinkafőzőjén főzte, 2-szer főzte át, kicsit vad az íze.2011. szept. 11. 14:48
1/3 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy a szilva jellegzetes aromája megmaradjon.
2011. szept. 11. 14:50
2/3 Phoney válasza:
Leginkább rendesen el kell választani az előpárlatot (nem csak a rézelejét), a cefrét pedig úgy kell erjeszteni, hogy ne legyen büdös.
Utólagos javításra itt vannak a lehetőségek:
3/3 Hitman2000 válasza:
Szerintem várj vele fél évet minimum. Ha viszont nem friss lepárlás miatt nyers akkor passz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!