18:36 egyetértek... ez a mai fiatal generáció (sőt az enyém is) állandóan csak iszik, mert azt hiszi, hogy attól nagyobb :S 18/F
2011. szept. 9. 21:04
12/19 anonim válasza:
egy másik topikban meg itt erősködik valaki, hogy rendes lányokkal a templomban lehet ismerkedni... :D
2011. szept. 10. 05:45
13/19 anonim válasza:
nyomjatok be 1-2 felest vagy 3 centest a buli előtt, abból nagy gond nem lehet és a hangulat is meglesz; de túlzásba ne essetek, egy részeg ember nem túl szép látvány meg mégis csak iskolában vagytok
2011. szept. 10. 15:08
14/19 anonim válasza:
én nem kezdek el papolni hogy nem helyes, mintha mi nem ugyanezt csináltuk volna és lám mindig élek:)
NA 1 MÓDSZER:
vannak ezek a csomagolo szalagok belsö combodra felragasztod vele a piásüveget, most gondolok itt pl a jäger üvegre azt lazán de pl 1 "henger" alakut mint a kalinka neccesebb csak 1 tanács volt
fesztivál style
:)
2011. szept. 10. 16:27
15/19 anonim válasza:
én se papolok mint a többi álszent...
keress vmi lapos üveget amit a pólód alá dughatsz v lapíts ki 1 kis sprájtosat (igy csak 3-4 deci fér majd bele). meg bokorban dugj el 1 kis tartalékot és ha elfogy bent akk kijárhattok rá. csak jó tanács de ne az elején igyatok hanem a végén mert akkor már mindenki fáradt és nem veszik olyan könnyen észre rajtad h pirosodik a fejed stb... és a tanárokat speed-ezzétek be, akk lesz igazán apácabuli XD
2011. szept. 11. 23:51
16/19 anonim válasza:
23:51 nem vagyok álszent,sőt én is iszok..de csak akkor ha ünneplünk valamit..és teljesen más 19 évesen mint 15 évesen..szerintem..
2011. szept. 13. 15:49
17/19 anonim válasza:
Egy kis miseborért csak nem haragszanak meg, egyébként meg szánalmas kis éretlen farok vagy. Ha ennyire inni akartok akkro a buli után, mert ebből baromi nagy balhé volt nálunk is, pedig én a legtrógerebb általánosba jártam.
2011. szept. 23. 16:52
18/19 anonim válasza:
kedves valaszolok, a kerdezo nyilvan nem azert irt, hogy megmondjatok neki, mennyi idosen mit kellene csinalni. Nem eletvezetesi tanacsot kert:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!