Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szoktál ittasan vezetni?...

Szoktál ittasan vezetni? Stohl 10 hónapos börtönét sokallod?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Mit csodálkoztok az öt havi ejnye-bejnyén? Mátyás király óta tudjuk, hogy a "kivéve gyevi bírót" országa vagyunk.

Engem az ügyben az háborított fel a legjobban, ahogyan a Blikk a sérült bácsit mószerolta be. Ja persze, a bűnöst védeni üzlet, mert van pénze, az áldozatot nem, mert nincs neki. Szerintem törvénytelen, hogy egy orvosi vizsgálat eredeti leletét nyilvánosságra hozzák.

2011. szept. 9. 09:08
 12/16 anonim válasza:

Szerintem , mindenkinek van igazság a válaszában .

Az én véleményem az, hogy mindenképpen megérdemli a letöltendő börtönt. Már csak ,azokért a dolgokért, amit mindenki fel is hoz ellene ./ visszaeső, sérülést okozott, magatartása a cselekmény után, ..stb/

Egyet ,azonban nem szabad elfelejteni ! Az alkalmazott joggyakorlatot !! Az igazságszolgáltatónak , be kell tartania azt, hogy mit szoktak adni az ugyan ilyen esetekben ! Tehát nem adhat 25 év letöltendőt, meg nem adhat egy ejnye bejnyiét sem !

Ezeket mérlegelve szerintem jól döntött ! Éppen azért ,mert Ő a "STOHL", ezért is volt nehezebb a döntéshozás, mint ha ,a"Kovács József" lett volna .

A jogosítvány elvétele , itt mellékbüntetésnek minősül ! Azt pedig ,hogy valakinek örökre elvegyék a jogosítványát , csak orvosi alkalmatlansággal lehet !

2011. szept. 10. 11:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem szoktam piásan volán mögé ülni. A 10 hónap meg nevetséges, Ő csak azért kapott ennyit, mert híres. Félreértés ne essék, nem védem, de ilyen eset évente nem kevésszer fordul elő, és azoknak még ennyit se adnak. A tettel nincs arányban a büntetés. Az utca túloldalán lakik egy faszi, többszörös visszaesőként még pár éve balesetezett egy Trabanttal Ópusztaszeren. A Trabi kigyulladt, a 2 gyerek meg a nagyijuk bennégett, a bácsi túlélte. 10 évet kapott de valami csoda folytán 5 év után szabadult, és még most is vezet. Ennyit a magyar igazságszolgáltatásról. Most Stohllal akarnak példát statuálni? Röhej, azt hiszik majd most kevesebben ülnek bepiálva meg bedrogozva autóba.
2011. szept. 13. 22:04
 14/16 anonim válasza:

Nem

kevés

2011. szept. 14. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Máshol sincs törvény előtt egyenlőség. Kiadta már a rohadt ír bíróság azt a bankárt, aki tíz éve két kisgyereket gázolt halálra a járdán?
2011. szept. 15. 06:47
 16/16 anonim válasza:
Miért kevesellitek a büntetését? Császár Előd a HALÁLOS baleset okozásánál másfél éves fogház büntetését felfüggesztették. Mellékbüntetésként 100000ft büntetést kapott. Buci már millióknál tart. Plusz kapjon 10 évet, holott nem halt meg senki? Tény, hogy hibázott. Remélem, ebből tanul.
2011. okt. 8. 21:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!