3 puttonyos tokaji aszúból is van gagyi, vagy ez is jó, csak nem a márkát fizetjük meg?
termelte és palackozta: H 0305 Produve of Hungary
Ez áll rajta. Összehasonlítási alapom nincs, mert "igazit"( [link] még nem ittam.
Bocs, de nem igazán értem a kérdést.
Most a linkelt bor nem tetszik, vagy olyat nem ittál még?
Nem tudom mennyire igaz, nekem a Cora egyik biztonsági őre mondta, hogy ezek a nagyon olcsó aszúk a minőségi aszúkból maradt törkölyből vannak készítve.
Azt mondta felöntik vízzel és újra kipréselik.
Az aszú törvényi követelményei ma elég nevetségesek, úgy határozzák meg őket, hogy minél több pénzt lehessen csinálni a nevével. Bármelyik borász megmondja, hogy egy üvegy normális aszút megycsinálni is több ezer forint. Az aszú régen drága dolog volt, és mára sem történt csoda, csak felfedezték, hogy milyen nagy igény van mindenből a gagyira.
Szóval a kérdésre válaszolva, van belőle gagyi, de a törvénynek megfelel, azaz papíron igazinak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!