Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hány évesen kezdtetek el inni?

Hány évesen kezdtetek el inni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 00:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

Én részeg nem olyan rég voltam..azt hiszem ez júliusban volt... 5 sör meg 1 feles jéger elég volt. Akkor hánytam is de másnap kutya bajom se volt hála. Valahol el kell kezdeni :D

18f

2011. szept. 3. 18:56
 32/34 anonim ***** válasza:

13 voltam és osztálykirándulás volt. kérdezgettük egymást ki mit érez. voltak akik ugy meghülyültek hogy a padlóra recskáztak, egy srác meg a sarok látta a szemeit, és az rhcp-től a californication-t hallgatta úgy hogy a fülhallgató vége sehova se volt bedugva. senki se ütötte ki magát, nem mertünk sokat inni. de amit leküldtünk az épp elég volt. ja és az osztály nem nehéz fiúkból áll.

de jó volt most felidézni :D

2011. okt. 25. 00:18
 33/34 anonim ***** válasza:
*sarokban
2011. okt. 25. 00:21
 34/34 anonim ***** válasza:
2 napja
2011. nov. 26. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!