Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mi lesz ha a sörbe beledobok...

Mi lesz ha a sörbe beledobok két algopirint kiütne?

Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Azt elé tudom képzelni, hogy rosszul lennél tőle, de ettől nem szállnál el... Istenem...-.-'
2011. aug. 27. 15:48
 2/12 anonim válasza:
Jézusom te nagyon barom vagy ! Gondolom nem magadnak szánod ha így kérded hogy "kitűnne" ! Ember én azt gondolom hogy el akarsz kábítani valami lányt ! Nehogy megtedd te elmebeteg !
2011. aug. 27. 15:50
 3/12 A kérdező kommentje:

háhááááááááá >:D

dehogy nem vagyok perverz, csak magamat ütném ki :D

2011. aug. 27. 15:52
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Akkor is mekkora gáz vagy ember!! Alapból a drogozás, de hogy Algopírinnel akarsz elszállni! Most sírjak vagy röhögjek?
2011. aug. 27. 15:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Mint diszkós qrvát a Hubertusz.
2011. aug. 27. 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Már egy elsőéves orvos vagy gyógyszerész, illetve egy tájékozottabb laikus is megmondja neked: alkohol és a fájdalomcsillapító nem lépnek kölcsönhatásba egymással. Gondolom a bódultság elérése a célod, de ezt ezzel nem tudod elérni, nem erősíti a gyógyszer az alkohol hatását. Max. annyit érhetsz el, hogy hányingered lesz/hányni fogsz, illetve (mivel a fájdalomcsillapítók károsíthatják a gyomor nyálkahártyáját) gyomorvérzésre lesz nagyobb esélyed.
2011. aug. 27. 16:43
 7/12 anonim válasza:
Minden értelmes ember tudja, hogy gyógyszerre nem iszunk alkoholt, mert utána ha rosszul lesz, kapaszkodhat az első szembejövő bokor ágaiba. Mellesleg ki nem ütne, de kutyául éreznéd magad. Ha nem hiszed el, ideültetem gép elé barátnőm, úgyis épp itt van nálam, ő tudna mesélni.
2011. aug. 27. 17:06
 8/12 anonim ***** válasza:
szerintem ne 2 aszpirint hanem 1 cataflamot. Az tuti hogy elkészít:)
2011. aug. 27. 18:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Szóval nem aszpirint akartam irni hanem algopirint NEM! (már én is kész vagyok!:)
2011. aug. 27. 18:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi hatása nem lenne, csak a szervezetedet károsítanád jobban. Igyál Xanaxot abszinttal, az lehet, hogy az életből is kiüt...
2011. aug. 28. 03:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!