Jack Danielst bedobhatom-e éjszakára a mélyhűtőbe, vagy szétreped az üveg?
Figyelt kérdés
Holnap megyek gólyatáborba, 3 óra, amíg eljutok az indulási pontig. Jó volna, ha addig a jó kis Jack hideg lenne. Erre egy módot látok, hogyha esetleg be tudnám fagyasztani. Hűtőtáskát nem akarok cipelni!
köszi
2011. aug. 24. 21:12
11/23 A kérdező kommentje:
ma 21:20
ezzel azt mondtam, hogyha lehülyézed a kérdést, a kérdés íróját is lehülyézed, és mivel vitába szállsz vele, így te is hülye vagy. Ettől én még nem vagyok az, de te igen :)
2011. aug. 24. 21:49
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bedobtam a fagyasztóba a jacket bontatlanul. Reggel 5:30ig ott is marad.
2011. aug. 24. 22:03
13/23 anonim válasza:
Jó neki...neki már nincs melege.
14/23 anonim válasza:
Az alkohol fagyáspontja -50 C alatt van, nem tré ha berakod a mélyhűtőbe! Jó piálást! :D
15/23 krameri válasza:
Hát attól függ mire érkezik... Én a helyedben csak óvatosan betenném, felesleges zsonglőrködni :)
16/23 anonim válasza:
ha bedobod megreped. Miért? Hát gondold el: Nem teszed szépen tehát kézbefogván az alkohol tartalmu üveget szabályosan bedobod akkor nem hogy megreped hanem egyenesen 1000 darabra hullik. Remélem segítettem
17/23 A kérdező kommentje:
szép próbálkozás volt, de csak egy mosolyt csalt az arcomra
4/10
2011. aug. 24. 23:00
18/23 krameri válasza:
bocs, utólag nézem ezt a labdát ketten is lecsaptuk :D
szóval nem fog megrepedni. de én csak sima hűtőbe raknám, mert reggel ha hirtelen felmelegszik (40fok napközben) attól lehet baja.
Inkább jégkockát csinálj 1-2tőt bele.
19/23 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz az erős italoknak a fagyasztóban (háztartási) Jaegert, Unicumot, vodkát, Jacket én is szoktam, ott lehet tartani hónapokig. Ha hirtelen viszed ki melegbe sem lesz semmi baja, hirtelen megmelegedik :D...
20/23 anonim válasza:
a 49% os vagyok aki végig futatta miért nem ildomos bedobni a hűtőbe mert ugyebár 1000 darabra hulloik. Tipp : tegyetek be egy üveg sört a hűtőbe de ne a fagyasztóba. A belső tér levegő nyomását megőrzi még a hidegben is. Miután jól lehült vegyétek ki az üveget és bontsátok ki. tegyetek bele egy szivó szalmát vagy szívószálat és kevergessétek. Azon nyomban megfagy. Quod eratum demostrandum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!