Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Jack Danielst bedobhatom-e...

Jack Danielst bedobhatom-e éjszakára a mélyhűtőbe, vagy szétreped az üveg?

Figyelt kérdés

Holnap megyek gólyatáborba, 3 óra, amíg eljutok az indulási pontig. Jó volna, ha addig a jó kis Jack hideg lenne. Erre egy módot látok, hogyha esetleg be tudnám fagyasztani. Hűtőtáskát nem akarok cipelni!

köszi

2011. aug. 24. 21:12
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

ma 21:20

ezzel azt mondtam, hogyha lehülyézed a kérdést, a kérdés íróját is lehülyézed, és mivel vitába szállsz vele, így te is hülye vagy. Ettől én még nem vagyok az, de te igen :)

2011. aug. 24. 21:49
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bedobtam a fagyasztóba a jacket bontatlanul. Reggel 5:30ig ott is marad.
2011. aug. 24. 22:03
 13/23 anonim ***** válasza:
Jó neki...neki már nincs melege.
2011. aug. 24. 22:07
 14/23 anonim válasza:
Az alkohol fagyáspontja -50 C alatt van, nem tré ha berakod a mélyhűtőbe! Jó piálást! :D
2011. aug. 24. 22:35
 15/23 krameri ***** válasza:
Hát attól függ mire érkezik... Én a helyedben csak óvatosan betenném, felesleges zsonglőrködni :)
2011. aug. 24. 22:46
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
ha bedobod megreped. Miért? Hát gondold el: Nem teszed szépen tehát kézbefogván az alkohol tartalmu üveget szabályosan bedobod akkor nem hogy megreped hanem egyenesen 1000 darabra hullik. Remélem segítettem
2011. aug. 24. 22:46
 17/23 A kérdező kommentje:

szép próbálkozás volt, de csak egy mosolyt csalt az arcomra

4/10

2011. aug. 24. 23:00
 18/23 krameri ***** válasza:

bocs, utólag nézem ezt a labdát ketten is lecsaptuk :D

szóval nem fog megrepedni. de én csak sima hűtőbe raknám, mert reggel ha hirtelen felmelegszik (40fok napközben) attól lehet baja.

Inkább jégkockát csinálj 1-2tőt bele.

2011. aug. 24. 23:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz az erős italoknak a fagyasztóban (háztartási) Jaegert, Unicumot, vodkát, Jacket én is szoktam, ott lehet tartani hónapokig. Ha hirtelen viszed ki melegbe sem lesz semmi baja, hirtelen megmelegedik :D...
2011. aug. 25. 11:26
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
a 49% os vagyok aki végig futatta miért nem ildomos bedobni a hűtőbe mert ugyebár 1000 darabra hulloik. Tipp : tegyetek be egy üveg sört a hűtőbe de ne a fagyasztóba. A belső tér levegő nyomását megőrzi még a hidegben is. Miután jól lehült vegyétek ki az üveget és bontsátok ki. tegyetek bele egy szivó szalmát vagy szívószálat és kevergessétek. Azon nyomban megfagy. Quod eratum demostrandum
2011. aug. 25. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!