A dobozos italok miért más ízűek?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan, hogy így van-e, de azt hiszem a sö9rnek más az íze üvegesből, meg dobozosból, a kólának is más az íze dobozosból, fantának is más az íze...
Valahogy jobban ízlik.
Miért?
Vagy csak azt hiszem?
2011. aug. 24. 14:28
1/4 anonim válasza:
szerintem az ital összetevői, meg a szénsav reakcióba lépnek az alumíniummal, és ezért lesz más íze.
ezt énis megfigyeltem sörnél
3/4 A kérdező kommentje:
"Lehet,hogy másik fajtát ittál."
A-a, nem!
Egyik nap üveges fanátát ittam,(műanyag üveg) má
snap dobozosat, és nagyon külö9nöbző volt az íze!
Ugyan olyan sörrel is tapasztaltam már, meg coca-kólával!
2011. aug. 24. 15:08
4/4 anonim válasza:
a legtermészetesebb tárolóanyag az üveg. az üveg őrzi meg mindennek legjobban a természetességét, ezért kapni a normálisabb piákat még mindig üvegben. "annó az átkosban" még a víz és a tej is üvegben volt, mind betétdíjasban. apropó.. igazad van a dobozos kóla jobb mint a műanyag palackos. az üveges sör jobb mint a dobozos. van 2decis üveges kóla, hébe-hóba kapni, de leginkább éttermekben. na az jobb mint a dobozos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!