Mi a tuti módszer másnaposságra?
Figyelt kérdés
Én nekem nem szokott fájni a fejem, hanem a hasam van nagyon készen. Enni se nagyon tudok. Mi a tuti trükk?2011. aug. 12. 15:40
11/13 anonim válasza:
Elmondom nekem mi vált be.
Még aznaposan mikor hazaérsz igyál meg 2-3-4 dl hideg tejet.
Másnap mikor fáj a gyomrod és nem tudsz még enni sem, akkor pedig igyál meg a reggel folyamán egy másfél literes szénsavas ásványvizet. Ettől nekem helyre szokott jönni délre a gyomrom annyira, hogy tudjak enni. Utána pedig a kaja délutánra helyre hozza.
12/13 gyulaApó válasza:
Szerintem ez mindenkinél más és más módon realizálódik - én szajha módon szarul vagyok ilyenkor - ha van még kéznél ser illetve Unicum, na az segít...
gyulaApó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!