Másnaposságra mit igyak?
Víz víz tiszta víz, ha nem tiszta vidd vissza, majd a cica megissza! :-)
A másnaposság jó lecke arra hogy megtanuld mi a mérték. Én is szeretek inni de szinte sosem vagyok másnapos. Mert nem azért megyek szórakozni hogy igyak, mert én anélkül is tudok. Legközelebb folyamatosan igyál vizet is a pia mellé majd otthon is igyál legalább egy liter vizet mielőtt lefekszel meg egy aszpirint, nem baj ha sokat jársz tőle pisilni, de elkerülheted a nagy bajokat.
Amúgy ez igaz. A másnaposság ellen jó egy kisebb mennyiségű alkohol. (Kutyaharapást szőrível technika) :-)
Engem még nem vitt rá a lélek, hogy másnaposan is alkoholt igyak, de tudományosan igazolt, hogy segít. Amikor a májad lebontja az alkoholt, melléktermékek is keletkeznek, amik a másnaposságét felelősek. Ha másnap alkoholt fogyasztol, az alkohol oldja ezeket a melléktermékeket, amik így hamarabb lebomlanak. Persze, az újonnan bevitt alkoholból megint lesznek majd kellemetlen hatású melléktermékek.
Azért fogalmazok így, mert nem vagyok kémikus, és én sem tudom, hogy az alkohol mivé bomlik, de olvastam erről.
Szóval, a vilmoskörte tényleg segíthet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!