Másnaposságra mit igyak?
ásványvíz nem mindig ok mert nekem megkavarja a gyomrom.
mikor hazaérek piásan megiszok kb 3-4 pohár vizet (kivéve ha ugy húznak haza:)meg 1 fájdalomcsillapítót mert ez segít h ne a fejfájásra ébredjek.
ezután ébredés 1 red bullal és ha kell még 1 fájdalomcsillapítóval. ha érzem h életképes vok akkor huzira fél deci páleszt ha nem akkor szundi tovább. pálinka után 3-4 tükörtojás savanyú uborkával megeszek és ilyenkor jó a rostos pia meg a csapvíz. ha nagyon ég a gyomrom akkor a hűtőben mindig van üveges natúr lecsó. fél üveggel megeszek és nincs gyomorégés.
érdekes h másnap mindig megiszok vagy 6 liter vizet mikor máskor 3 literrel is beérem.
lehet dokival feliratni Voltaren 75mg fájdalomcsillapítót (kikúrt erős) az 2 napra legalább hat. ezt akkor ha letolom a 2 üveg fütyülőst ( ritka de olyankor kell a tabi)
a paradicsomlé is segít másnap de 500ért lehet kapni energiaitalos dobozban (narancs sárga) OUTOX alkoholsemlegesítő italt. ize tömör de hatásos
minden ember más!
nekem pl egy szétcsúszott napon hajnalban lefeküdtem de majd széthánytam magam aztán du-án mentem partyba...benyomtam pár jégert és csoda volt ,én is meglepödtem magamon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!