Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Másnaposságra mit igyak?

Másnaposságra mit igyak?

Figyelt kérdés
Másnaposságra mit igyak amitől nem hányok? Kakaót ilyenkor szabad vagy valamit? Ennyire még nem voltam másnapos. :D
2011. júl. 3. 11:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ásványvíz nem mindig ok mert nekem megkavarja a gyomrom.

mikor hazaérek piásan megiszok kb 3-4 pohár vizet (kivéve ha ugy húznak haza:)meg 1 fájdalomcsillapítót mert ez segít h ne a fejfájásra ébredjek.

ezután ébredés 1 red bullal és ha kell még 1 fájdalomcsillapítóval. ha érzem h életképes vok akkor huzira fél deci páleszt ha nem akkor szundi tovább. pálinka után 3-4 tükörtojás savanyú uborkával megeszek és ilyenkor jó a rostos pia meg a csapvíz. ha nagyon ég a gyomrom akkor a hűtőben mindig van üveges natúr lecsó. fél üveggel megeszek és nincs gyomorégés.

érdekes h másnap mindig megiszok vagy 6 liter vizet mikor máskor 3 literrel is beérem.

lehet dokival feliratni Voltaren 75mg fájdalomcsillapítót (kikúrt erős) az 2 napra legalább hat. ezt akkor ha letolom a 2 üveg fütyülőst ( ritka de olyankor kell a tabi)

a paradicsomlé is segít másnap de 500ért lehet kapni energiaitalos dobozban (narancs sárga) OUTOX alkoholsemlegesítő italt. ize tömör de hatásos

2011. júl. 4. 21:55
 12/14 anonim válasza:
Én mindig valami rostost kívánok,vagy fagyit. :)) De sokan ajánlják a "gyógysört",elvileg rendbe tesz. Én sem tudnék másnap inni,de ismerek olyat,aki bedob egy sört,és semmi baja.
2011. júl. 11. 23:30
 13/14 anonim válasza:

minden ember más!

nekem pl egy szétcsúszott napon hajnalban lefeküdtem de majd széthánytam magam aztán du-án mentem partyba...benyomtam pár jégert és csoda volt ,én is meglepödtem magamon:D

2011. júl. 29. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
IGYÁL KÁVÉT, ÉS EGYÉL CUKROT. a kávé emeli a vérnyomást, ami másnaposan gyakran alacsonyabb a megszokottnál, és egyél sok cukrot, mert ekkor az agyad úgy tátog a szénhidrátért mint a partra vetett hal.
2011. okt. 25. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!