Hány citromos sört (2% alkohol) kell meginnom egy huzamban ahhoz, hogy bebasszak?
nem vagyok se gazdag, se hülye, nem citromos sörtől szoktam bebaszni, csak kíváncsi vagyok mennyi kéne.
szíívás h 1-et is kimutat a szonda, mivel megérezni sztem lehetetlen..
2%-os az a csodaital. Te teljesen hülye vagy csak szimplán ostoba? Citromos sörtől a büdös életben nem fogsz berúgni, mert mire annyit meginnál, 6-8 doboz után nagyjából a beled is kihányod a gondolatától, másik, hogy baromi hamar ki is pisiled.
Igyál kakaót, ahamrabb berúgsz attól...
Nem fogsz berúgni tőle, akármennyit iszol meg belőle.
Ugyanis eleve nem tudsz annyit meginni belőle(16 db. az 8 liter folyadék!!!!). Sörből helyből sokkal többet meg lehet inni, mert kihajtja belőled a vizet, itt viszont nem jön be annyi alkohol, hogy ez jelentős legyen, viszont rengeteg vizet viszel be eközben. Rosszul leszel mielőtt a közelébe is jutnál a berúgásnak, ugyanakkor ha lassabban csinálnád, akkor meg egy idő után nem iszol meg több alkoholt, mint ami távozik a szervezetedből.
Tömény mellé kísérőnek vagy bemelegítőnek amúgy kiváló.
Szerintem se nagyon lehet citromos sörtől berúgni, mert mire annyit meginnál, kipisiled. Mondhatod, hogy gyorsan megiszod, de az emésztőrendszer kapacitásának is van egy bizonyos felső határa. :)
Nehéz pontos adatokat megadni, mert az emberek nagyon különbözően reagálnak az alkoholra, de ha mondjuk 5 sört iszol meg, az 5x500 = 2500 ml, amiből 4,5%-os alkoholtartalommal számolva 112,5 ml az alkohol. Az alkohol fajsúlya 0,79 g/cm3, tehát az kb. 89 g alkohol. Ha ezt sikerül 1 órán belül betermelni, akkor a véralkoholszinted (átlag férfi 80 kg-os testsúllyal) 1,6-1,7 köré felszökik, ami már egy normál berúgáshoz (komoly gondok és hányás nélkül) elég. De azért 5 sört nem olyan könnyű 1 óra alatt meginni.
Viszont, hogy ugyanezt a szintet elérd 2%-os alkoholtartalmú sörrel, ahhoz meg kéne inni vagy ugyanennyi idő alatt több mint kétszer ennyit (kb. 11 üveggel), vagy kétszer ennyi idő alatt 18-20 üveggel. Valljuk be, ehhez nem elég két vese. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!