Miért kell várni 6 hétig ivás előtt?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvastam, hogy a diólikőr készítéséhez 6 hét szükséges. De egyik barátom csinált körülbelül egy hete, és megkóstoltuk, és már most finom volt. Akkor miért kell mégis hat hetet várni fogyasztás előtt? Lehet valami bajunk attól, hogy megkóstoltuk? :D2011. aug. 7. 11:19
1/3 Phoney válasza:
Mert 6 hét után még finomabb lesz. Nem lesz bajotok.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. aug. 7. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!