A Cserszegi Fűszeres kannásról vélemények?
A bor szőlőből készül, ennél többet csak az tud róla mondani, aki gyártja, de nyilván ő sem hülye, hogy mást mondjon:) A kereskedelemben kapható borokban, főleg ahol a szőlőfajtát is megjelölik (hihetetlen, de) az alkohol a legveszélyesebb anyag, így szeszre számolva annyit szabad belőle inni, mint másból.
Egyébként a cserszegi szerintem az a fajta szőlő, amiből olcsón is lehet ihatót csinálni, bár flakonost még nem ittam belőle.
Nem annyira könnyű hihető bort csinálni aromákból, mint egyesek hiszik.... akkor a fütyülős szeszesital se körömlakklemosóra hasomlítana, hanem olyan lenne, mint a pálinka.
Kóstoltam már 1-2 bolti kannást, de azon kívül hogy nem túl jók, semmi gyanúsat nem érezni bennük.
Phoney!
Ebben egyetértünk. Ment a zöld.
Ne igyál kannásbort! Műtrágyából van, természetes anyag nincs is benne!
Falun lehet venni házibort 200-250/l-ért és az 100% szőlőből van, veszel egyszerre 20l-t és elég 1-2 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!