Vélemények a Karlens Cider sörről?
Ez igazabol gyumolcsbor, de szensavas. Az almasnak es kortesnek savanykasabb az ize, a malnas edeskes, amolyan noies. Bar en ezt a Lidl-s fajtat nem ismerem, de cider johet barhol, barmikor. :) Bovebben pedig itt.
Az nem sör, az cider.
Az almás tűrhető, de a körtésnek - mint azt egy kedves barátom ily találóan megfogalmazta - Nivea-krém íze van.
Viszont azt előrebocsájtom, hogy se ennek, se a Somersby-nak nincs köze az igazi ciderhez.
Kapható még a LIDL-ben üveges gyümölcsbor (cidre, mert francia), amit egy ismerősöm dícsért, de én még nem kóstoltam, és neten sem néztem még utána.
Nagyon finom!
Alma és körtebor alapú, alkoholos szénsavas ital. Nem sör! Ne is várj sörízt!
De tényleg nagyon finom, nekünk a körtés ízlett leginkáb, de az almás is jó. A málnás nem tetszett, nagyon műízű.
a Somersby egy kalap sz@r, köze nincs a ciderhez, max annak hívják, de 15% almalével mit akarnak? Ez olyan, mintha a bor 15% szőlőlevet tartalmazna!!!
Vannak komoly ciderek a Tescóban, Auchanban, Corában, ezeket érdemes venni csak... A legjobb ciderek: Kopparberg, Magners
Karlens és még 30 másik cider tesztje itt:
Az almás egész jó a körtés viszont nagyon furcsa, műízű.
Az még benne a jó hogy ellentétben az itthon kapható ciderekkel ez 0.5 L -es míg a többi márka csak 0.3 általában.
300 Ft körül van szóval aki nem annyira sznob ivó annak ez pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!