Mennyi cigit szivsz naponta?
Változó. Függ attól, hogy van-e társaságom, vagy hogy fogyasztok-e alkoholt aznap este (már ha az aznap estét is a napba számoljuk ilyenkor), meg hogy jó kedvem van-e, meg hogy épp mennyire kívánom.
De amikor egyedül voltam itthon, akkor 5 szálat szívtam el egy nap.
Am nemtom miért baj, ha a nemdohányosok bejönnek osztani az észt, hiszen semmi újat nem mondanak, mindenki tisztában van vele, h ez nem egy jó dolog. Tudom én, hogy rossz olvasni, de akkor úgy tűnik, hogy hatást gyakorol, ha újra. és újra felhívják az ember figyelmét, az pedig nem baj, sőt :)
Én is leszokom majd, megfogadtam, h ha diplomám lesz, és ehhez tartom magam, ergo diploma után nincs több, de még nincs diplomám :D
sok sikert a diplomahoz :D
amiert nem szivnak egyesek nem muszalj ki nyilvanitsak inkabb hallgassanak de koszonom h ok is irtak
főleg társaságban cigizek,beszélgetéseknél,de ha itthon ülök a gép előtt akkoris kb 2-3 óránként rágyujtok.Nameg ha párommal elmegyek valahova,valamiért mindig cigiznék...szeretek cigizni.kb 3 napra elég egy doboz,van mikor egy hétig,van hogy nemis szivok:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!