Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Milyen piakeveréseket ismertek?

Milyen piakeveréseket ismertek?

Figyelt kérdés
A kérdést lehetséges hogy nem éppen magyarosan fogalmaztam meg :D . Naszóval , ilyenekre gondolok hogy vodkanarancs , vodkasprite , malibu eper meg tudom vanmég millióféle keverés de én most oylanokra gondolok amiket kis boltokban ismeglehet találni és a lényeg hogy különleges legyen . Például a malibu-eperről nemrég hallottam , de hogy csak epres cappyvel és hihetetlen finomvolt , szóval különlegességekre gondolok mit tudtok nekem ajánlai :) ? Köszi.
2011. júl. 24. 19:00
1 2
 1/13 anonim válasza:
Az én kedvencem: curacao, narancs, pezsgő... nem túl különleges, de nagyon finom:)
2011. júl. 24. 19:07
 2/13 hejj válasza:
vbk :D nade komolyan, a búvárról hallottál már? kell hozzá jager, sör, és egy kis ügyesség;)
2011. júl. 24. 19:16
 3/13 A kérdező kommentje:

Hátmostépp nem a koccosra gondoltam :D.

Nem még nemhallottam de rosszul is kezdődik :D .

2011. júl. 24. 19:18
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem-nem, második, kevered a jégeső koktéllal. Megiszol három olyat, és csak úgy mondod ki, hogy kérek egy jége'ső'T! :)

A buvárkund vagy tengeralattjárót elvileg vodkával szokás csinálni.

De persze van az almáspite, azaz zubrovka-almalé.

2011. júl. 24. 19:18
 5/13 anonim ***** válasza:
whisky-alma:D de csak is 100%os almával:P
2011. júl. 24. 19:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Vagy fény, ez a fehérbor-sprite.
2011. júl. 24. 19:40
 7/13 anonim ***** válasza:

Szia! :) A malibu ananászlével is nagyon finom, és tudom, hogy nem lenne szabad keverni, de a vodka- energiaital és a pezsgő- energiaital is nagyon itatja magát :D

Van egy üveg Vilmosom, szülinapomra kaptam, ahhoz, ha tudtok valami jó keverést, mert magában nekem nem ízlik, írjatok, légyszi :) Ma megyek nyaralni, előtte még megnézem, hátha ;) :) Szép estét! :)

2011. júl. 25. 01:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
sió körtelével finom a vilmos!
2011. júl. 25. 10:51
 9/13 anonim ***** válasza:

Coccintos-Lift

Elveszi azt a gánya ízét és 500-bó bebaszó! ;D Meg amúgy is a nagy Baaaaartoooóós kedvence.

2011. júl. 26. 03:08
 10/13 anonim válasza:
100%
a fény az egyébként más..:d vodka-szódásszifon-málnaszörp...;D
2011. júl. 29. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!