Arra gondoltam meglepem magamat egy üveg jobbféle whiskey-vel. Általában Jameson-t szoktam inni, szóval valami hasonló ízvilágúra gondoltam, de valami minőségibbre. Akár skót is lehet, de mint említettem ízvilágában ne nagyon térjen el.
2011. júl. 18. 20:11
1/8 Phoney válasza:
Vegyél idősebb Jamesont, vagy pl. 12 éves Glenlivetet. Az skót, de nekem elsőre teljesen olyan volt, mint az írek.
2011. júl. 18. 20:29
2/8 anonim válasza:
Tullamore Dew nagyon finom ír whisky
2011. júl. 18. 20:29
3/8 anonim válasza:
Jack daniels-t
2011. júl. 18. 20:30
4/8 Szergejevits válasza:
Black Bowmore, 1964
Mindössze 5812 üveggel gyártottak ebből az Islay szigeti kincsből. Manapság az áruk egy jó használt autóéval vetekszik. A gyártó így magyarázza a borsos árcédulát: "a szájpadláson kicsúcsosodó ízkoncentráció észveszejtő. Úgy csorog a nyelven, majd le a torkon, mint a tenger hulláma a partokon". Az ital 6000 dollárba, vagyis körülbelül egymillió forintba kerül.
2011. júl. 19. 18:05
5/8 A kérdező kommentje:
Hát egy millát biztos nem adnék ki piára, talán ha igen el lennék engedve, akkor talán... A 12éves Jameson-t már volt szerencsém kóstolni, de a Glenlivet-ről még nem halottam. Ahogy nézem elég sokféle létezik belőle és az ára is normális szóval egy próbát biztosan megér. A válaszokat köszönöm, de ha még valakinek van valami ötlete ne tartsa magába.
2011. júl. 19. 22:55
6/8 anonim válasza:
jack daniels kb 6k
amit semmiképeen ne vegyél az a jhonnie walker, borzalmas mind a szaga mind az íze, pfuj!
2011. júl. 21. 20:09
7/8 Phoney válasza:
20:09
Olyan boltban ne vegyél szeszt, ahol 6e a sima 7 decis Jack Daniels, mert annyiért jobb helyen már Gentleman Jacket adnak. A Johnnie Walker pedig egy márka, és örülnél, ha valaha is ihatnál a legjobbakból, nem a gagyi Red Labelt kell venni, és akkor mindjárt nem szar.
2011. júl. 22. 07:56
8/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk az amerikai whiskey-k nem a kedvenceim, úgyhogy a JackDaniels-t most inkább hanyagolom. Amúgy a RedLabel alap hogy felejtős de volt szerencsém kóstolni Gold és Blue labelt is, amik összehasonlíthatatlanul jobbak. De Johnny Walker-ből még mindig egyszerűbb találni egy jobb félét ,mint akármilyen jóféle ír whiskey-t. Ezért is írtam a kérdést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!