Sör és kóla 'egyveleg' milyen? Rossz?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 19:19
11/18 anonim válasza:
Én imádom, mert szerintem nagyon finom. 3 deci sör 2 deci kóla szerintem a jó arány, én így szeretem.
12/18 anonim válasza:
a sőr az kísérő ital az mellé ki iszik kólát?
vodkát vagy pálinkát szoktak mellé inni
13/18 anonim válasza:
Én vagy 20 éve lehúztam egy nyarat egy balatoni büfében. A németek mindig ezt kérték. Annyira nem volt rossz, mint gondoltam. Szóval iható kategória, de a citromos sör jobban bejön. :)
16/18 anonim válasza:
A vodka-sör inkább pont, hogy jobban passzol mint ez a hányadék amit kóla és sör keverékéből kapsz.
17/18 anonim válasza:
Egyik barátom ajánlotta, hogy meghív egyre, először hülyén néztem rá, aztán miután ittunk egy kicsit mondtam,hogy jöhet...Hát nem kellett volna, gyakorlatilag a hányás ízéhez tudnám legjobban hasonlítani. El is cseréltem egy másik barátommal egy rendes sörre, neki bejött xD
18/18 anonim válasza:
Rossznak nem mondanám, inkább ízlések és pofonok kategória. Én a minap kóstoltam, ha 10-es skálán pontozni kellene akkor olyan 5-6-ot adnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!