Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire ütős a citromos sör...

Mennyire ütős a citromos sör és egy energiaital koktél?

Figyelt kérdés
0.25l Borsodi Citrom + 0.25l Zöld Monster
2011. júl. 13. 19:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Citromos sör és energiaital...hát nem lehet valami jó íze(ízlések és pofonok).Alkoholtartalma nem sok max 2%,ha legalább 10-et legurítanál akkor érne valamit,de akkor a szíved is kiugrana.Még másnap úgy néznél ki,mint aki hulla részeg.Nálam önmagába az energiaital is meghozza ezt a hatást,mert úgy elfekszem reggelre a fejem mint aki totál bepiált volna és a gyomrom is forog tőle.
2011. júl. 14. 19:26
 22/25 anonim ***** válasza:
Igyál vodkát energiaitallal, te sz.erencsétlen... Ha lepontozol nullára, az se érdekel, egy biológiai zsákutca vagy...Sajnállak, hogy ilyen ingerszegény környezeted van, és csak ilyen kevés agysejted. :)
2011. júl. 14. 20:06
 23/25 A kérdező kommentje:

utolsó: nem értem mi a bajod... nem írtam sehol sem hogy be akarok rugni/be akarok állni :D például strandra szerintem nekem épp elég egy citromos sör, de azért mert nem szeretnék nyilvános helyen lebukni (nem akarok úgy kinézni mintha rendes sörböl pl. 5-öt ittam volna) mivel szerintem eléggé megbüntetnének :D

azért remélem hogy te sem gondoltad hogy valaki citromos sört visz buliba...de szerintem egy strandra jó kedvnek megfelel, és kicsit a taurin fokozza...

na de tök nyolc, aki kötöszködni akar, az úgyis fog :)

2011. júl. 17. 20:18
 24/25 ava87 ***** válasza:

"olvastam valahol hogy a 2 együtt heroin vagy kokain erősségű... (most rendes alkoholra gondolok, és rendes energiaitalra...) "

Ekkora hülyeséget is régen hallottam már. Amit én írtam, az "rendes" energiaital volt, és "rendes" vodka, nem a bolti bekevert. Mint mondtam, semmivel nem éreztem másabbnak a hatását, mintha simán megittam volna három vodkát. Csak annyiban, hogy nem voltam álmos (ugye koffein), meg sokat pisiltem (szintén ugye a koffein).

Ez megint egy ugyan olyan hülyeség, mint a sör szívószállal.

2011. júl. 29. 14:49
 25/25 anonim válasza:
Strandon lebukni...:D Jó hideg sör a fagyasztó táskából vagy valami jó hideg koktél pl.: mojito, moscow mule. Sok ember fogyaszt valamit, akár a büféknél is. Amúgy meg minek foglalkozni azzal, hogy ki mit gondol? :D üdv, Sörlock Holmes
2013. máj. 20. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!