Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyire ütős a citromos sör...

Mennyire ütős a citromos sör és egy energiaital koktél?

Figyelt kérdés
0.25l Borsodi Citrom + 0.25l Zöld Monster
2011. júl. 13. 19:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miért lennének erősebbek összeöntve? Én egy ilyet egy kis túlzással egy 8 éves kezébe is odaadnék, hogy igya meg, max nem ízlene neki.
2011. júl. 13. 20:37
 12/25 anonim ***** válasza:
minek összekeverni ezeket? :D amúgy semennyire, nem lesz hatása...
2011. júl. 13. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:

Esetleg dobj hozzá még két savanyú cukrot,meg egy mentolos rágót. Azután SP vagy Fluor dalokat hangosan énekelve érkezz a buliba. :D

Na az lesz ütős! :DDDDD

Ezek után posztold ki a Facebookra, és örüljél....

:/

2011. júl. 13. 20:47
 14/25 A kérdező kommentje:
nem azért kérdeztem...csak mert gondolkoztam raja hogyha a taurin fokozza az alkoholt, akkor vajon milyen mértékben... de akkor ahogy látom nem 10szerezi meg az erejét...xD
2011. júl. 13. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Jézusom.... Csak egyet kérek, ne szaporodj!
2011. júl. 13. 21:26
 16/25 anonim ***** válasza:
53%

Jézusom.... Csak egyet kérek, ne szaporodj!

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:26

:D :D :D :D LOL ez tetszett,de nagyon!!!Zöld kezet neki! :D

2011. júl. 13. 21:31
 17/25 A kérdező kommentje:
jah, szóval szerintetek a taurin+alkohol nem fokozzák egymást?? hát akkor úgy látom nem én vagyok itt a hülye :)
2011. júl. 14. 08:59
 18/25 anonim ***** válasza:

Aranyom,az ne vegyen Ferrarit,aki nem tud vezetni!

Biztos fokozzák,de nem annyira,mint amilyen legendák keringenek róla! Én ha úgy tartja kedvem whiskyt iszom energiaitallal,és semmivel sem üt be jobban,mintha nem azzal innám!

26/N

2011. júl. 14. 09:04
 19/25 ava87 ***** válasza:
Na igen, ez ilyen urban legend szerintem is, maximum beképzeli magának az ember, hogyha együtt issza az energiaitalt alkohollal, akkor hajj de nagyon be fog rúgni. De ez hülyeség. Hatása annyi, hogy jobban igénybe veszi a szívet, ezért nem éppen egészséges. Tavaly vagy mikor lehetett, hogy megittam három vodka-red bullt, és azon kívül, hogy egész éjjel jót táncoltam, meg sokat jártam pisilni, semmit nem éreztem. Még ha meg is dobja valamennyire az alkohol hatását a taurin, a citromos sörben olyan szinten alig van alkohol, hogy nincs mit megdobni rajta.
2011. júl. 14. 09:15
 20/25 A kérdező kommentje:

azt vágom hogy a citromos sörtől nem állok be :D

am az alkoholos energiapiában nincs taurin, szóval nem ér úgy semmit...

olvastam valahol hogy a 2 együtt heroin vagy kokain erősségű... (most rendes alkoholra gondolok, és rendes energiaitalra...)

és azért nem hinném hogy nem fokozza a taurin az alkohol hatását...:D energiapiába sem véletlenül teszik bele...:D

2011. júl. 14. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!