Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Vodka sprite ról pár infót...

Vodka sprite ról pár infót kérek (? )

Figyelt kérdés
Hogy érdemes inni és milyen finom? Nekem az a lényeg hogy az alkohol íz ne nagyon érződjön és ütős legyen
2011. júl. 7. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
59%

ha a vodkát az ízéért iszod akkor már baj van :DDDDD

2 decis pohárba kb fél deci vodka a többi sprite.

de a citromos vagy a citrusos rostos piák jobban illenek hozzá, pl: sio citrom, de a sio narancs és barack is jobban megy hozzá mint a sprite.

2011. júl. 7. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
hát ha fél deci vodkára rá öntesz másfél deci spriteot akkor megöregszel mire berúgsz.legalábbis én 1:1ben szoktam inni általában.
2011. júl. 7. 21:12
 3/8 A kérdező kommentje:

kedves első én az alkohol ízre mondtam és úgy gondolom hogy nem tévesztenéd össze a vodkát a vízzel szóval mégis van valami íze vagy ereje.

én is 1/1 be ittam legutóbb de fantával és szörnyű volt most 1/1 sprite és 1/1 narancslével próbálnám

esetleg 1/2 vel

2011. júl. 7. 21:32
 4/8 anonim válasza:

vodka- epres cappy.... vagy vodka sió citrom-lime , vagy vodka- citromos gösser

régen spritettal ittam de úgy nagyon érződik :D

2011. júl. 7. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:

sörrel???? hmmmm inkább ne

de a pezsgővel mindig is szerettem pl a Voila áfonya [link]

a fél decit azért irtam mert a kérdező azt mondta h ne érezze az ízét. én ugy szoktam inni mikor parkolóba összeverődünk páran h üvegből 4-6 nagy korty meg rá 2-3 korty Sio citrom

2011. júl. 7. 22:20
 6/8 anonim válasza:
Vodka rostos naranccsal,vagy Fanta citrommal. :) Spritettal nem ittam,de mindent meg kell kóstolni :D
2011. júl. 11. 23:16
 7/8 Sugarpirate válasza:
Nagyoon fincsii :D
2012. okt. 20. 09:31
 8/8 anonim ***** válasza:
az előző aki epres cappy-vel issza az tuti lány :P :D
2013. okt. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!