Lehet azért "nem tudok" berúgni, mert nem akarom "égetni" magam?
Egyszerűen nem bírok meginni se egy korty pálinkát, se vodkát, se rumot, se likőrt, se semmi más ilyet Még a bort se szeretem.
És nem értem az okát. Ha van valami összejövetel mindenki részegre issza magát, jól érzik magukat, én meg nem. Egyszerűen annyira kiábrándító nekem az alkoholizálás, részegeskedés. Teljesen máshogy viselkednek a haverok, barátok, ismerősöm, mintha nem is Ők lennének azok, pedig de.
Amikor a valóságba kedvesek hozzám részegen kiröhögnek, megszólnak. Tök szemetek néha velem, de amikor meg józanok, rendesek velem, viccesnek tartanak, meg kedvesek hozzám. És ha isznak, akkor hangoskodnak is, ordibálnak, röhögnek, senkire nicnsennek tekintettel. Meg az a szerencsétlenkedés, mikor nem bírnak menni 2 lépést, meg össze vissza változik a hangulatuk 3 mp-en belül nevetnek, utána meg ordítanak, káromkodnak.
Annyira utálom ezt, olyan szánalmasnak tartom őket ilyenkor.
Létezhet, hogy azért nem "birok" inni semmit, és nem tudok részegnek lenni, mert nem akarok ilyen lenni? Nem akarom, hogy mások így lássanak?
Ha nem szereted a bort, nem vagy ember!
A bort minden ember szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!