Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Alkohol az íze, vagy a hatása...

Alkohol az íze, vagy a hatása miatt isszák?

Figyelt kérdés

Én utálom bármilyen alkohol ízét, még a sört se szeretem, csak a citromosat, :)

De, ahogy elnézem mikor valaki pálinkát iszik, és az arc kifejezésük az felejthetetlen Az a grimasz, és utána, az a "áááágrrrhh" :D

Szóval úgy néz ki nem jó az íze, vagy a zamatra.

Akkor a hatása miatt isszák az emberek?

2011. júl. 5. 21:11
1 2
 1/12 Phoney ***** válasza:
100%

Hát tudod, ki miért.

A jó pálinkát egyébként a legtöbb magyar nem ismeri, mivel pénze nincs rá, háziból meg nem könnyű olyat találni.

A tiszta alkoholnak pedig nincsen íze, az igazán minőségi alkohol (amire senki nem akarja rászánni a pénzt, pedig 1- péntek esti berűgás árából kijönne egy üveg) épp ezért jó ízű.

2011. júl. 5. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hatás,rituálé. Körben leülni és tekilázni,vagy pálinkázni ennek van egy hangulata,összehozza az embereket.

Hozzáteszem létezik finom pálinka is,a grimasz inkább azért szokott lenni mert erős:D

2011. júl. 5. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja hozzáteszem én a jó borokat imádom,ezeket nyilván az ize miatt iszom
2011. júl. 5. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Ki miért.

Apukám pl. azt mondja, hogy ha iszik egy jó pálinkát, az erős, de érzi az ízét is. Ez számomra elképzelhetetlen, de elhiszem neki. Én inkább nem iszom meg. :D

2011. júl. 5. 21:29
 5/12 anonim válasza:
én imádom a hatást de utálom az ízét..soha nem értettem mit lehet benne szeretni:DDDDDDD
2011. júl. 5. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:

Én a bort az íze miatt iszom.

Aki nem bírja, ne igyon!

2011. júl. 5. 21:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
100-as IQ felett az ízéért, 100 alatt a hatásáért isszák!
2011. júl. 5. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Ajaj érkeznek a szentfazekak:D

nem volt nektek fiatal korotok?Mutass már te 100iq feletti egy embert,aki életében nem ivott még azért,hogy bebasszon:D

Pedig nem vagyok mai gyerek,de nincs ezzel semmi gond ha nem rendszeres!

2011. júl. 5. 22:07
 9/12 Phoney ***** válasza:
Én bevallom, a vodkát berúgáshoz veszem elő, akármennyire prémium;) Vodkától és valódi abszinttól berúgni életérzés. Vagy csak jó kifogás, nem tudom:)
2011. júl. 5. 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Bort a hatása miatt iszom, de vannak nagyon finom borok is, de azokra nincs pénzem, úgyhogy beérem a 400-500 Ft-ossal. És a hatás miatt iszom.

A krémlikőröket meg az ízük miatt izom, mert finomak nagyon!

27/N

2011. júl. 6. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!