Alkohol az íze, vagy a hatása miatt isszák?
Én utálom bármilyen alkohol ízét, még a sört se szeretem, csak a citromosat, :)
De, ahogy elnézem mikor valaki pálinkát iszik, és az arc kifejezésük az felejthetetlen Az a grimasz, és utána, az a "áááágrrrhh" :D
Szóval úgy néz ki nem jó az íze, vagy a zamatra.
Akkor a hatása miatt isszák az emberek?
Hát tudod, ki miért.
A jó pálinkát egyébként a legtöbb magyar nem ismeri, mivel pénze nincs rá, háziból meg nem könnyű olyat találni.
A tiszta alkoholnak pedig nincsen íze, az igazán minőségi alkohol (amire senki nem akarja rászánni a pénzt, pedig 1- péntek esti berűgás árából kijönne egy üveg) épp ezért jó ízű.
Hatás,rituálé. Körben leülni és tekilázni,vagy pálinkázni ennek van egy hangulata,összehozza az embereket.
Hozzáteszem létezik finom pálinka is,a grimasz inkább azért szokott lenni mert erős:D
Ki miért.
Apukám pl. azt mondja, hogy ha iszik egy jó pálinkát, az erős, de érzi az ízét is. Ez számomra elképzelhetetlen, de elhiszem neki. Én inkább nem iszom meg. :D
Én a bort az íze miatt iszom.
Aki nem bírja, ne igyon!
Ajaj érkeznek a szentfazekak:D
nem volt nektek fiatal korotok?Mutass már te 100iq feletti egy embert,aki életében nem ivott még azért,hogy bebasszon:D
Pedig nem vagyok mai gyerek,de nincs ezzel semmi gond ha nem rendszeres!
Bort a hatása miatt iszom, de vannak nagyon finom borok is, de azokra nincs pénzem, úgyhogy beérem a 400-500 Ft-ossal. És a hatás miatt iszom.
A krémlikőröket meg az ízük miatt izom, mert finomak nagyon!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!