Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Eredeti whiskey? (hozzáértők)

Eredeti whiskey? (hozzáértők)

Figyelt kérdés
pár finom, és minőségi darabra gondolok! nem red label meg black velvet.
2011. júl. 3. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Csak úgy megsúgom, hogy a Balalntine's az Whisky méghozzá skót, és nem mű!!!
2011. júl. 4. 18:22
 12/17 anonim ***** válasza:
A kérdezőn úgy látszik , hogy nagyon ért a whisk(e)y-khez , de akkor minek tesz fel ilyen kérdést? A Ballantine's egy alap skót whisky , amit 1827 óta állítanak elő , tehát semmiképp sem mű , max. neked nem ízlik , mert karcos és füstös , a Scotch-ok ilyenek. Egyáltalán mit értesz eredeti whiskey alatt ? Gondlom minőségi whiskey-t akartál írni. Hát én is a Glenfiddich 12 éves single malt -ot mondanám , de efölé szerintem , ha nem vagy milliomos és nem a whiskeykóstolás az életed vagy nem ajándékba kapod felesleges menni.
2011. júl. 12. 10:17
 13/17 Phoney ***** válasza:
64%
A belöntáinz egyáltalán nem hasonlít a többi skót whiskyre, gyógyszerízű. Csak tudnám, miben érlelik. A karcosság pedig minőségi kérdés, mert az érlelés azt eltünteti....
2011. júl. 12. 10:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Én csak 12 éves Ballantine's ittam , tény h nem olyan mint pl. a Johhnie Black , de szerintem iható , de tényleg füstösebb mint a többi , egyszer kipróbáltam gyömbérrel , na akkor tényleg gyószerízű volt egy kicsit , de magába sztem nem rossz.
2011. júl. 12. 10:56
 15/17 A kérdező kommentje:
"viszkit" nem pancsolunk, vagy igen ? mondjuk BÁLEENTÁJNSZT....
2011. aug. 4. 00:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Jól van haver , én is egyszer kóstoltam meg keverve gyömbérrel , mert mindenhol azt reklámozzák , colával meg egyáltalán nem ittam még , mindig tisztán iszom , de továbbra is fenntartom , ha ennyire nagy szakértő vagy akkor nem kérdezgess hülyeséget..
2011. aug. 4. 09:47
 17/17 Phoney ***** válasza:
100%
Blended whiskyt nem szégyen mással keverni (12 évig legalábbis semmiképp), elvégre létezik koktélkultúra is, vagy mi:P Max az a kérdés, hogy mivel érdemes.
2011. aug. 4. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!