Eredeti whiskey? (hozzáértők)
Figyelt kérdés
pár finom, és minőségi darabra gondolok! nem red label meg black velvet.2011. júl. 3. 19:12
3/17 A kérdező kommentje:
például. Szeretem.
2011. júl. 3. 19:21
4/17 A kérdező kommentje:
Ballentines. az nem whiskey. lehet hogy olyan a színe meg a szaga... de... mű
2011. júl. 3. 19:22
6/17 A kérdező kommentje:
hopp bocs a nevét se bírom leírni nem iszom.
2011. júl. 3. 19:22
7/17 A kérdező kommentje:
Famous Grouse, finom. szeretem !
2011. júl. 3. 19:24
9/17 anonim válasza:
Ha skót, akkor Single Malt (pl. Jura, Scapa, Glenmorangie, Oban, Glenfiddich,füstös Laphroig, Talisker pl.). Ha ír (ez 3-szoros lepárlású, lágyabb - én pl. nőként ezt jobban szeretem), akkor Jameson, Tullamor Dew, Paddy. Ha amerikai, akkor Makers Mark.
10/17 Phoney válasza:
Minden whisky eredeti... a finom az a 8-10 éves single maltoknál kezdődik, ha már unod az olcsó blendedet.
Jó kezdésnek a Glenlivet/Glenfiddich 12 éves (minden hypermarketben vannak), kezdetnek nem érdemes feljebb menni ha nem ittál még komoly whiskyt.
Ha a blended jön be akkor jó pl. a johhnie walker black label is, bár inkább csak kellemesebb a red labelnél, nem érdekesebb.
Azt meg szokd meg, hogy a legjobb whiskyknek leírhatatlan neve van, pl Laphroaig:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!