Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Az nagyon durva, ha minden...

Az nagyon durva, ha minden hétvégén megiszok 1 L bort?

Figyelt kérdés

Hát, van hogy néha többet is, de úgy imádom azt az állapotot, be sem áll a szám, és olyan jókat tudok bulizni! (házibuli) Rövidet egyáltalán nem iszok, és a bort is szigorúan csak kólával! Ez nagyon káros?

Ja, és ettől nem szoktam kikészülni, nem hányok meg semmmi bajom nincs tőle, csak szédelgek, de nem vagyok rosszul. A Másnap viszont nagyon gáááz!

2011. jún. 22. 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az baj, hogy egy csomóan egy üveg bort károsabb anyagnak vélnek, mint a a porleveseket, parizert, üdítőitalokat. Bírom, hogy pl. "egészségmániás" haverom lecsesz engem azért, mert hétvégente unokatesóm termelői borát iszom, közben ő a nagy egészség tudatos életmódjában falja a fogyósporokat, zérócukros kólákat, édesítőszereket.
2011. jún. 22. 12:48
 12/20 anonim ***** válasza:
én is általában csak 7végén iszok, de akkor akár 4-5 liter kannást is
2011. jún. 22. 18:56
 13/20 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat! Akkor nem csak én iszok ennyit, ahogy elnézem! Mondjuk én csaj vagyok! Na de mindegy! Nem szoktam úgy lealjasodni, hogy nem tudok magamról!
2011. jún. 22. 20:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tom ez mennyire nyugtat meg, de én egy héten kb. 5 üveg bort minimum megiszok, 3-400Ftosból

F/20

2011. jún. 23. 13:36
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is hétvégente berugtam!Aztán már minden nap ittam egyedül is!Már nem szerencsére havonta hogy ha iszok...
2011. jún. 24. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy hol a határ akkor nem durva. Én is nő vagyok és van, hogy csakúgy gondolok egyet és megiszok 1 üveg bort, mert akkor olyan jól érzem magam!! :) Van amikor meg azért iszom, mert bánatos vagyok, vagy unalomból. Én havonta 1-szer mindig megiszom 1 üveggel minimum, de sokszor előfordul hogy havi 2-szer teszem ezt, de akkor aztán tényleg megiszom. Viszont én is tudom hol a határ és nem süllyedek le. Nem hányok, nem esek össze, és tudok magamról. Tegnap is ittam csakúgy(kora délután), semmi célom nem volt, csak lazulni akartam. A rossz csak az volt benne, hogy este nagyon hányingerem volt, de nem hánytam szerencsére és ez a lényeg. Most még maradt kb. 1 dl, azt még benyomom, nehogy megromoljon! :)

27/N

2011. jún. 25. 10:04
 17/20 A kérdező kommentje:
:))Ez Jó.. Utolsó :DD
2011. júl. 1. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Tegnap megint lement majdnem 1 üveg bor. Ez most egy másik fajta volt és még hányingerem se volt utána egyáltalán, viszont a hatása leírhatatlan, nagyon jól éreztem magam tőle. :)

2011. júl. 1. 15:43
 19/20 A kérdező kommentje:
:DD Olyan vicces, hogy úgy írsz, mintha én írtam volna. A másik, hogy én is 27 vagyok :))
2011. júl. 3. 09:55
 20/20 anonim ***** válasza:

Taliznunk kéne, szerintem jól kijönnénk. :) Merre laksz?

27/N

2011. júl. 3. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!