Red bull vagy monster?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 18:28
11/20 anonim válasza:
szerintem igen. Mert gondolj bele. Cigit is vesznek még is 600Ft. Főleg szerintem azok ilyenek akik gazdagok de nem menők. Ezzel akarnak menők Lenni.
13/20 anonim válasza:
niggerek vagyok mind, az egyetemista egyetlen igaz barátja a koffeintabletta!
14/20 anonim válasza:
ki mondta hogy én egyetemista vagyok ? :D
15/20 anonim válasza:
Red Bull...inkább... de ha valakinek a Monster kell nem szólom le érte, ezt mindenki saját maga dönti el, hogy melyiket veszi meg.
16/20 anonim válasza:
monster különleges, red bull ugyanolyan mint ezer másik, csak 5x drágább.
17/20 anonim válasza:
Monster!!
A red bullnak kb olyan az íze mint "rókának"
18/20 anonim válasza:
monster de csak azért mert olcsóbb
most az a divat hogy laptopra ragaztanak monster matricát
idiótaság...
19/20 anonim válasza:
OLCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
Egyébként mosteres vagyok :3 de nem divatból.
20/20 anonim válasza:
Én sem bírom ezeket, a legjobb íze számomra a B-nek van. A Red Bull meg nagyon drága. A hatásuk - ébrenlét, felpezsdülés - egyiknek sem bizonyított.
Amikor én fáradt vagyok, és ilyet iszom, nem leszek hirtelen szuperhős, az biztos.
Nem is tudom, hogy miért iszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!