Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Hogyan és mivel keverjem az...

Hogyan és mivel keverjem az abszintot?

Figyelt kérdés

tudom van az a cukros hülyeség vizzel ugy finom lesz? ha igen milyen ize van?

lehet keverni mondjjuk narancslével?


2011. jún. 5. 17:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen ittam már tisztán, meg is lepödtem elsöre, hogy gyakorlatilag kigyulladt a szám és nem csak bent csípett és égetett lefelé, hanem a szám széle is égetett.
2011. jún. 7. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 Phoney ***** válasza:

12:50:

Ez derék, ezért már érdemes inni:D


Egyébként hiába, az igazi abszint hígításra van kitalálva (mint pl a szörp), az utánzat meg annak a szeszfokát próbálja majmolni.


A legtöbb párlatot egyébként is hígítják, a kanadai whisky és a vodka pl. általában 90+ fokos lefőzés után. Az abszint 11-15 fokra van kitalálva, és több oka is van, hogy mégsem ennyin palackozzák.

2011. jún. 7. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!