Van egy Johnnie Walker Red Label Limited Edition whisky-m. Honnan tudom hogy hány éves? Mivel nincs rajta ilyesmire utaló dátum. Sőt megnéztem egy párat és egyiknél se volt feltűntetve.
RED Label limited? Furcsa, hogy a legolcsóbból csináltak különleges kiadást, de ha valami pontosabb is van a címkén (esemény) az alapján el lehet indulni.
A red label kb 35 különböző whisky keveréke (azaz nincs igazán "kora"), és az íz szempontjából nem számít, hogy milyen rég töltötték az üvegbe (abban ugyanis nem lehet érlelni).
A Red Labelen nem tüntetik fel a legfiatalabb összetevő korát sem, mert azt úgyis csak 3 évig érlelték.
Igen az rá van írva hogy 3 évnél hosszabb ideig érlelik.
Ismerősöm kapott nagybátyjától egy 44 éves balit, amin úgyanúgy nincs dátum csak az öreg tudta mikor vette és ő azt vette alapul. Én erre gondoltam. Egy annyi idős wiskeynél jó lenne tudni mennyi idős. Gondoltam valami kód van az üveg aljában ami utal rá vagy zárjegyben. Passz.
Pl. azt se tudom mit jelent hogy limitált kiadás, mi célból adták ki. Azis rajta van hogy Bottle Number: RGY907
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!