Ízlik a Soproni citromos és narancsos sör?
Figyelt kérdés
Először citromost ittam. Akkor nagyon ízlett, bár sört nem nagyon, csak egész kicsit éreztem rajta. Inkább olyan volt mint egy üdítő. De jó volt.
Aztán vettem narancsot, hogy azt is megkóstoljam. Az nagyon nem ízlett. Túl édes volt.
Most vettem citromosból egy vagonnal, mert olcsóbban adták az egyik boltban. Hát, nem ilyen ízre emlékeztem. Most már ezt is olyan édesnek érzem, hogy alig tudom meginni. Olyan mint a lónyál. Inkább csak muszájból iszom, hogy fogyjon.
Nektek ízlik? Tényleg másképp csinálják az utóbbi időben, vagy az én ízlésem változott meg ilyen rövid idő alatt?
2011. máj. 12. 08:30
11/13 anonim válasza:
Én most ittam először, nekem a Soproni Citromos nagyon izlik. A narancsosat még nem próbáltam, de majd fogom biztos az is finom.
12/13 anonim válasza:
pedig én sosem szerettem a sört. ez viszont finom. 23/L
13/13 A kérdező kommentje:
Fújj! Én nem tudom hogy tudjátok meginni?!
2011. júl. 7. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!