Ízlik a Soproni citromos és narancsos sör?
Először citromost ittam. Akkor nagyon ízlett, bár sört nem nagyon, csak egész kicsit éreztem rajta. Inkább olyan volt mint egy üdítő. De jó volt.
Aztán vettem narancsot, hogy azt is megkóstoljam. Az nagyon nem ízlett. Túl édes volt.
Most vettem citromosból egy vagonnal, mert olcsóbban adták az egyik boltban. Hát, nem ilyen ízre emlékeztem. Most már ezt is olyan édesnek érzem, hogy alig tudom meginni. Olyan mint a lónyál. Inkább csak muszájból iszom, hogy fogyjon.
Nektek ízlik? Tényleg másképp csinálják az utóbbi időben, vagy az én ízlésem változott meg ilyen rövid idő alatt?
Mindkettőt egyszer próbáltam, akkor bejött, főleg a narancsos. Mentségemre legyen mondva, sose volt jó ízlésem sör terén, és nőből vagyok. :)
Eddig is szerettem a citromos sört, a Radlert, abból a bodzás is finom.
Sör is, meg nem is. Szerintem nem rossz.
Lehet, megint kéne egy kis "minőségellenőrzés", hogy tényleg olyan édes-e. :D
Én Gösser citromos párti vagyok. A sopronit egyszer kostóltam, de a Gössert jobbnak tartom.
A narancsos nem jött be...
Üdv!
Jó kis üdítők ezek. Talán még autóba is mernék ülni utána, ha nem lenne törvéánybe írva....
Ellenben Ízleni ízlik, mind a kettő. Nagyon sokáig citromos gösseren éltem én is, most átálltam a heinekenre. Napi egy dobozt iszok meg általában iskola után feltöltődésként az esti hajtásra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!