Szerintetek melyik most a legjobb sör?
A legjobbak szerintem a különféle apátsági sörök között vannak, viszont ezek nehezen hozzáférhetők.
A könnyebben, több helyen megvehetők közül ajánlom a Pilsner Urquell-t (a kesernyés ízek kedvelőinek, markáns, szinte minden tekintetben etalon sör) és a Budweiser 1795-öt (nagyon izgalmas, nehezen leírható utóíz).
Magyarok közül pedig az egyik kedvencem, titkos tipp: Szalon Barna (sajnos nincs sok helyen).
Pár tipp, amiket én iszok. A kedvencek (0,5l): Gösser, HB, Tuborg, Soproni 1895. A kis üvegeseknek valamiért másabb az ízük (rosszabb) és arányaiban tekintve drágábbak is.
Egyszer ittam olaszban, de nagyon bejöttek: Erdinger (búza), Dreher 0,66cl (számomra is érdekesen hatott ez a mennyiség, de isteni íze van) és Krombacher. Az utóbbi alsó kategóriás, mindössze 0,90 euro volt, de nem rossz. Az Erdinger 4 vagy 7 euró volt egy korsóval. (csak egy korsóval ittam érthető módon:D)
Ha nincs az elsők közül egyik sem, akkor ezek közül választok: Löwenbrau, Arany Ászok, Zlaty Bazant (Aranyfácán)
Régen a Stella Artois volt a kedvencem, de meguntam az édeskés utóízét. Szerintem a kesernyés sokkal jobb.
Remélem a kezdő sörösöknek tudtam mutatni úgymond egy irányvonalat.:D
Beck's,Dreher,EdelweiSS,Foster.
Az utóbbi kicsit drága de faja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!