Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Szerintetek melyik most a...

Szerintetek melyik most a legjobb sör?

Figyelt kérdés
A Soproni már annyira nem esik jól, ajánljatok valami finomat :)
2011. ápr. 21. 22:02
 1/8 anonim válasza:
100%

A legjobbak szerintem a különféle apátsági sörök között vannak, viszont ezek nehezen hozzáférhetők.

A könnyebben, több helyen megvehetők közül ajánlom a Pilsner Urquell-t (a kesernyés ízek kedvelőinek, markáns, szinte minden tekintetben etalon sör) és a Budweiser 1795-öt (nagyon izgalmas, nehezen leírható utóíz).

Magyarok közül pedig az egyik kedvencem, titkos tipp: Szalon Barna (sajnos nincs sok helyen).

2011. ápr. 21. 22:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezek kicsit drága sörök amúgy, de le a kalappal az első válaszoló ízlése előtt!
2011. ápr. 21. 22:22
 3/8 anonim válasza:

Pár tipp, amiket én iszok. A kedvencek (0,5l): Gösser, HB, Tuborg, Soproni 1895. A kis üvegeseknek valamiért másabb az ízük (rosszabb) és arányaiban tekintve drágábbak is.

Egyszer ittam olaszban, de nagyon bejöttek: Erdinger (búza), Dreher 0,66cl (számomra is érdekesen hatott ez a mennyiség, de isteni íze van) és Krombacher. Az utóbbi alsó kategóriás, mindössze 0,90 euro volt, de nem rossz. Az Erdinger 4 vagy 7 euró volt egy korsóval. (csak egy korsóval ittam érthető módon:D)

Ha nincs az elsők közül egyik sem, akkor ezek közül választok: Löwenbrau, Arany Ászok, Zlaty Bazant (Aranyfácán)

Régen a Stella Artois volt a kedvencem, de meguntam az édeskés utóízét. Szerintem a kesernyés sokkal jobb.

Remélem a kezdő sörösöknek tudtam mutatni úgymond egy irányvonalat.:D

2011. ápr. 22. 13:19
 4/8 anonim válasza:
én szlovakiai vagyok :P Zlatý Bažant :P mostanaban radlert iszok de amugy a 10 fokos
2011. ápr. 25. 19:46
 5/8 anonim válasza:
Heineken és a Soporoni a legjobb:D
2011. ápr. 28. 22:05
 6/8 anonim válasza:
Borsodit iszok, vagy esetleg Edelweiss-t. De ár/érték arányban egyértelműen a Borsodi a legjobb.
2011. máj. 9. 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Beck's,Dreher,EdelweiSS,Foster.

Az utóbbi kicsit drága de faja.

2011. máj. 17. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
löwenbräu, citromos gösser, viszont azt szigoruan csak vizipipához:P , heineken
2011. máj. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!