Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Whiskey vagy palinka? melyiket...

Whiskey vagy palinka? melyiket szereted jobban?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
60%
A whiskey en nem tudom mit lehet szereti de komolyan olyan az íze mint a vasúti talpfának mint a gázolaj. A zért egy jó itthoni barack vagy szilviusz pálinkának nincs párja.
2013. dec. 17. 19:28
 22/23 anonim válasza:

Whisky.. Magyarnak születtem, de azért nem iszom páleszt, főleg társaságban, mert itatja magát, kötelező verseny ki mennyit bír meginni, kötelező bebaszás..

Tény, hogy a pálinkának nagyon finom az íze, de jobb szeretem tudni hol vagyok, kikkel vagyok és miket beszélek, mint 7 feles után azt se tudjam, hogy melyik bolygón vagyok..

A whiskyből bővel elég 4 cl, és jól érzem magam, nem olyan finom az íze, de nem is baszok be tőle, meg úri pia, amitől amúgy sem illik berúgni..

2019. jan. 13. 06:15
 23/23 anonim válasza:

A #21 - es válaszolónak: úgy tűnik még nem ittál jó whiskey-t :D

Mindkettőt szeretem, de egy jó whiskey olcsóbb és könyebben kapoható, mint egy jó pálinka szerintem. A panyolai egészen jó viszont meg is van az ára. A házi pálinka meg rendszerint rizikós. Egy kivétellel az összes amit kóstoltam egészen "gyenge" volt ha az ízét tekintjük. Ilyen esetben nem sokat tesz neki, hogy "gyümölcsből" van vagy sem. Plusz ahogy valaki írta is előttem előtte elmondhatsz egy imát, hogy nem fagyállót fogsz inni.

2021. jan. 1. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!