Whiskey vagy palinka? melyiket szereted jobban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 19. 16:07
11/23 Cass90 válasza:
gyümölcsös házi pálinka :)
mi még a házi csokilikőrt is pálinkáből készítjük, és nagyon finom! egyáltalán nem rontja el a pálinka karaktere ha figyelünk az arányokra (olvasztott étcsoki, amiből maradnak pici csokidarabok, tejszín, vaníliás cukor)
12/23 anonim válasza:
A pálinka nyer,bőven.A whisky is finom,de a pálinka más szint :)
13/23 A kérdező kommentje:
En a whiskeyt szeretem jobban :D
2011. ápr. 21. 09:01
14/23 anonim válasza:
Hát, ha IGAZI pálinka, és az IGAZI Whiskeyt hasonlítjuk össze, akkor szerintem mind a kettő isten ajándéka a számunkra:)
15/23 anonim válasza:
Egyiket sem szeretem, akkor inkább tequila vagy vodka...
16/23 anonim válasza:
Inkább a pálinkát, de legjobban a vodkát, tisztán.
17/23 anonim válasza:
Ha olyan társaságban vagyok akkor stílusosabb egy whiskey, de ami igazán jó, tehát igazi abból bizony a 4cl 3-4 ezer forint is lehet!
Amúgy pálinka, abból is az újszilvási!
18/23 anonim válasza:
Pálinka. Hétvégén kóstoltam a panyolai sq vilmoskörtét, hááát, az aztán valami fenomenális!
19/23 anonim válasza:
csak a pálinka, ha lehet akkor bodza
20/23 anonim válasza:
inkább whiskey, lehetőleg ír legyen.
házi pálinkától tartózkodom egy ideje, annyira gyakori hogy hibásan készítik el és elő- vagy utópárlatos lesz, és hát nem akarok se faszeszt se fagyállót inni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!