Egy 2 hónapja lejárt sört még meg lehet inni?
Figyelt kérdés
A hűtőben találtam egy dobozos Sopronit,de 2 hónapja lejárt. Megihatom még?2011. ápr. 13. 16:55
1/9 Phoney válasza:
Meg. A sör sokáig jó. A szavatosság nem azt jelenti, hogy másnap már mérgező.
A szavatosság (a nevében is benne van) azt jelenti, hogy addig garantált a minősége. Utána romolhat.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)) Akkor majd megiszom.
2011. ápr. 13. 17:07
4/9 anonim válasza:
Meginni bármit meglehet, még a mérgező dolgokat is, csak a következményt vállalni kell.
Amúgy nyugodtan idd meg, pláne, hogy hűtőben volt.
5/9 Mate027 válasza:
ID ID ID ID ID ID ID ID ID ID :D
6/9 anonim válasza:
Meginni meg lehet, max kiütögeted a dobozból. Esetleg megfosat, na és akkor?
7/9 anonim válasza:
Igyál előtte sok páleszt,és utána már nem fogsz filózni rajta h egészséges e.Amugy majd a pálinka kiöli belőle a bacikat :D
8/9 A kérdező kommentje:
Na a sok alkesz :DD Köszkösz! :D
2011. ápr. 20. 20:40
9/9 anonim válasza:
Én egyszer kaptam egy vendéglátó egységben 2-3 hónapja lejárt Gössert. Azóta az első korty előtt mindig lecsekkolom a szavidőt. A helyedben ivás helyett csak szagolgatnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!