Szerinted sok 1.5 L tea és 1L viz egy nap alatt?
Figyelt kérdés
hmm?2011. ápr. 7. 19:43
11/13 Phoney válasza:
A teát nem (csak) literben mérjük, hanem filterben vagy grammban....ha az én teámból (klasszikus angol aránnyal) megiszol másfél litert naponta pl 45 kilósan, meg is bolondulsz:P
A 2,5 liter folyadék amúgy oké.
12/13 anonim válasza:
2,5 liter folyadék naponta olyan 50 kilós embernek ok, abba beleszámít az egyéb úton, pl. levesből, gyümölcsből bevitt víz is. Ezen kívül mozgástól is függ, aki sportol, annak több kell. Nem írtad hány kiló vagy, de feltehetőleg ideális.
13/13 anonim válasza:
Sok tényezője van. Kor, nem, évszak stbstb...Férfiaknak több folyadékot mondanak, mint a nőknek. Én kis koromban iszonyatosan sok folyadékot ittam, szüleim el is vittek orvoshoz, hogy nem baj-e. A doki azt mondta, hogy a sok folyadék nem baj, inkább örüljenek, hogy ennyit iszok. 2,5-3l víz + egyéb az teljesen jó. Persze, ha egy buliról beszélünk, akkor ez a szám többszörösére nőhet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!