Szerinted sok 1.5 L tea és 1L viz egy nap alatt?
Figyelt kérdés
hmm?2011. ápr. 7. 19:43
2/13 anonim válasza:
nem, ez pont ideális. 2-2,5 liter folyadékot tanácsos fogyasztani naponta.
3/13 anonim válasza:
sok-e? én 2x ennyit iszok általában:) mondjuk nekem szokták is mondani h olyan vagyok mint a gőte:)
4/13 anonim válasza:
Az jó mennyiség, nem sok. Mondjuk én olvastam valahol (lehet hülyeség), hogy a tea vízhajtó hatású és ezért nem számítható bele a napi elfogyasztott folyadék mennyiségébe.
5/13 anonim válasza:
Inkább még kevés is, mert az a másfél liter az tea. Naponta 3-4 liter tiszta víz ajánlott.
6/13 anonim válasza:
Egészségügyi suliba járok, azt mondták, hogy tévhit, hogy általában 2-3 liter folyadékot kell inni, minden a súlytól függ. Pl. egy 40 kilós lánynak sok az a 2-3 liter.
7/13 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ: súly, fizikai aktivitás, évszak, stb.
Egy 45 kilós embernek meglehetősen sok a 2 liter is. :)
De zöldség, gyümölcs is tartalmaz folyadékot, plusz a levesek, tej... azért összejön.
8/13 anonim válasza:
majdnem uazt írtam, mint előző... bocsesz.
9/13 BeerHunter válasza:
Szerintem pedig nem poénból nem halt ki az emberiség. Lásd: szomjas->iszik. Ha nem vagyok szomjas mi a fa$zért igyak? Ha az vagyok, úgyis iszok. Adok 1-2 évet, és ezt fogják mondani a "tudósok" is:)
Sok folyadék bevitel lényegében nincs, mert kipissantod, legegyszerűbb megoldás fentebb olvasható.
10/13 anonim válasza:
A másfél liter tea szerintem sok, a víz viszont lehet napi 2 liter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!